WAT WAT WAT LYRICS - Tamasha - Arijit Singh, Shashwat Singh

WAT WAT WAT LYRICS - Tamasha - Arijit Singh, Shashwat Singh




Chhamak Chhoriyan
Se Nayanwa Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat
Udti Chidiya Ke Haldi
Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriyan
Se Nayanwa Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat
Udti Chidiya Ke Haldi
Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat Wat

O Raguti Apni Duty
Tumpe Line Maarke Nibhawat Hai
Chhod Diya Le Le Sharafat Hai
Khud Hi Liye Ee Aafat Hai

Tohre Pichhe Jab Se Humri
Jam Ke Ho Gayi Lath
Lagawat Aawat Aawat

Chhamak Chhoriyan
Se Nayanwa Ladavat
Vat Vat Vat Vat Vat Vat Vat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat
Udti Chidiya Ke Haldi
Ragad Ke Lagaawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Lagaawat Wat Wat Wat Wat

O Hum Humai Se Tohri Battiyan
Karke Wakht Bitaave Hain
Khudahi Hanste Khudahi Rote
Khudahi Khudko Sataave Hain
Tohre Kaaran Basti Saari
Humka Karat Majaak Re
Pehle Aake Phir Dikhe Hum
Apni Puri Dhaak Re
Dikhawat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Dikhawat Wat Wat Wat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriyan
Se Nayanwa Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi
Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat Wat

Jaan Gaye Leke Surkhi
Kajra Tape Taap Ke
Latke Jhatke Maar
Tu Humka Phasaave
O Pari Ee To Bataa
Tu Kon Disha Tu Kon
Mulqiyon Haak Le Jaave
Haule Haule Baat Pe
Tu Humri Waat Laga

Chhamak Chhoriyan Se
Nayanwa Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat
Udat Chidiya Ke Haldi
Ragad Ke Lagawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Lagawat Wat Wat Wat Wat

Chhamak Chhoriyan Se
Nayanwa Ladawat
Wat Wat Wat Wat Wat Wat Wat
Ladaawat Wat Wat Wat Wat.


WAT WAT WAT LYRICS - Tamasha - Arijit Singh, Shashwat Singh


छमक छोरियाँ
से नयनवा लड़ावत
वट वट वट वट वट वट वट
लड़ावत वाट वात वात वाट
उड़ती चिड़िया के हल्दी
रगड़ के लगावत
वट वट वट वट वट वट वट
लगावत वाट वात वात वाट

छमक छोरियाँ
से नयनवा लड़ावत
वट वट वट वट वट वट वट
लड़ावत वाट वात वात वाट
उड़ती चिड़िया के हल्दी
रगड़ के लगावत
वट वट वट वट वट वट वट
लगावत वाट वात वात वाट

ओ रगति अपनी ड्यूटी
तुमपे लाइन मारके निभावत है
छोड़ दिया ले ले शराफ़त है
खुद ही लिए ई आफत है

तोहरे पीछे जब से हमरी
जैम के हो गयी लेथ
लगावत आवत आवत

छमक छोरियाँ
से नयनवा लड़ावत
वैट वात वैट वात वैट वात वैट
लड़ावत वाट वात वात वाट
उड़ती चिड़िया के हल्दी
रगड़ के लगावत
वट वट वट वट वट वट
लगावत वाट वात वात वाट

ओ हम हउमै से तोहरी बत्तियाँ
करके वख्त बितावे हैं
खुदही हँसते खुदही रट
खुदही खुदको सतावे हैं
तोहरे कारण बस्ति साड़ी
हुंका करात मज़ाक़ रे
पहले आके फिर दिखे हम
अपनी पूरी धाक रे
दिखावट वात वात वात वात वात वात
दिखावट वात वात वात वात वात वात

छमक छोरियाँ
से नयनवा लड़ावत
वट वट वट वट वट वट वट
लड़ावत वाट वात वात वाट
उड़त चिड़िया के हल्दी
रगड़ के लगावत
वट वट वट वट वट वट वट
लगावत वाट वात वात वाट

जान गए लेके सुर्खी
कजरा टेप ताप के
लटके झटके मार
तू हुंका फसावे
ओ परी ई तो बता
तू कोण दिषा तू कोण
मुलकियों हांक ले जावे
हौले हौले बात पे
तू हमरि वाट लगा

छमक छोरियाँ से
नयनवा लड़ावत
वट वट वट वट वट वट वट
लड़ावत वाट वात वात वाट
उड़त चिड़िया के हल्दी
रगड़ के लगावत
वट वट वट वट वट वट वट
लगावत वाट वात वात वाट

छमक छोरियाँ से
नयनवा लड़ावत
वट वट वट वट वट वट वट
लड़ावत वाट वात वात वाट.

0 Comments