Sarkai Lo Khatiya Jada Lage Lyrics

Sarkai Lo Khatiya Jada Lage Lyrics

Sarkai Lo Khatiya Jada Lage
Sarkai Lo Khatiya
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Jaade Mein Balama Pyaara Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Liyo Takiya
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Jaade Mein Balama …

Sarkai Lo Khatiya Jaada Lagee
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage

Garami Mein Maathe Se Tapake Paseena
Garami Mein Maathe Se Tapake Paseena
Bhaaye Na Baarish Ka Tip Tip Maheena
Garami Mein Maathe Se Tapake Paseena
Bhaaye Na Baarish Ka Tip Tip Maheena

Sui Chubhe Ya Shola Sa Bhadake
Garami Mein Maathe Se Tapake Paseena
Bhaaye Na Baarish Ka Tip Tip Maheena
Maane Na Bairi Jiyara Mora Dhadake
Thukaraaye Nahi Batiya Jaada Lage
Sarakaaye Liyo Khatiya …
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage

Padane Lagi Hai Kadaake Ki Sardi
Haa Padane Lagi Hai Kadaake Ki Sardi
Kitana Sataaye Hai Mausam Bedardi
Padane Lagi Hai Kadaake Ki Sardi
Kitana Sataaye Hai Mausam Bedardi

Aise Mein Kaise Sahen Ham Judaai
Baahon Mein Leke Odha Do Rajaai
Tarasaaye Baithi Ratiya Jada Lage
Sarkai Lo Takiya …

Sarkai Lo Takiya Jada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Lo Takiya Jaada Lage
Sarkai Lo Khatiya Jaada Lage
Sarkai Lo Takiya Jaada Lage

Sarkai Lo Khatiya Jada Lage Lyrics

सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो खटिया..
हो सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
जाड़े में बलमा प्यारा लगे

सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया
हो सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे
जाड़े में बलमा प्यारा लगे

हो सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे

गरमी में माथे से टपके पसीना
गरमी में माथे से टपके पसीना
भाए ना बारिश का टिप टिप महीना
हाँ गरमी में माथे से टपके पसीना
भाए ना बारिश का टिप टिप महीना

सुई चुभे कोई शोला सा भड़के
सुई चुभे कोई शोला सा भड़के
माने ना बैरी जिया मोरा धड़के
ठुकराओ नहीं बतिया जाड़ा लगे
हो सरकाई ल्यो
सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे

पड़ने लगी है कड़ाके की सर्दी
हां पड़ने लगी है कड़ाके की सर्दी
कितना सताए है मौसम बेदर्दी
पड़ने लगी है कड़ाके की सर्दी
कितना सताए है मौसम बेदर्दी

ऐसे में कैसे सहें हम जुदाई
ऐसे में कैसे सहें हम जुदाई
बाहों में लेके ओढ़ा दो रजाई
ओ तरसाए बड़ी रतिया जाड़ा लगे
हो सरकाई ल्यो
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे
जाड़े में बलमा प्यारा लगे

हो सरकाई ल्यो खटिया जाड़ा लगे
सरकाई ल्यो तकिया जाड़ा लगे

0 Comments